fbpx

Cea mai rapidă cale către un Credit Ipotecar!

+ 0
Dosare finalizare
+ 0
De ani de experiență
+ 0
Banci Partenere
+ 0
Clienți mulțumiți

Calculator Credit

Calculator de credite

folosește calculatorul de credite furnizat de partenerii noștri KIWI Finance pentru a avea o viziune cât mai clară asupra creditului pe care îl poți obține.

Calculează-ți creditul

Lei
Euro
Am nevoie să împrumut (lei)(€)
49.469
10.000
4.452.210
900.000
Durată (luni)
60
360
Avans credit
15%
Dobânda totală
40.765
 lei
8.241
 €
Rata lunară
250
 lei
50
 €
Valoarea totală de rambursat
90.234
 lei
18.241
 €
Aplică acum

Notă: Calculele sunt estimative și se bazează pe datele introduse și ofertele aflate pentru credite în RON. Pentru calcule exacte și o soluție personalizată de finanțare, completează. Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de 250.000 RON pe o perioadă de 30 ani, suma plătită este de 568.861 RON, rata lunară este de 1.580 lei lei, iar DAE este 6.65%.

Îți oferim siguranța tranzacției

Avantajele de care poți beneficia

Explorează avantajele serviciului nostru și alege tipul de credit care te avantajează. Colaborăm cu toate băncile pentru a-ți oferi cea mai bună și avantajoasă variantă.

Analiză comparativă

Îți oferim o analiză comparativă special pregătită pentru nevoile tale.

Informații în timp real

Suntem informați în timp real de către băncile partenere, astfel îți putem oferi servicii actualizate nevoilor tale.

Prioritate

Câștigi timp, deoarece vei fi tratat cu prioritate de către partenerii noștri bancari.

Suport juridic

Îți oferim suport din punct  de vedere juridic și feedback continuu, până la finalizarea dosarului de creditare.

Cristina Pleșca

Rating Broker
4.5/5

Decizia accesarii unui credit bancar este un pas important în viata, la fel ca și achiziția unei case. Mă bucur că am oportunitatea de a consilia și ajuta clienții noștri să ia o decizie atât de importantă pentru viitorul lor. După 8 ani de activitate în domeniul consultanței financiare, am realizat că cea mai mare satisfacție profesională pentru mine este atunci când eu și compania din care fac parte suntem recomandați cu încredere mai departe.

Cristina Pleșca

Rating Broker
4.5/5

Decizia accesarii unui credit bancar este un pas important în viata, la fel ca și achiziția unei case. Mă bucur că am oportunitatea de a consilia și ajuta clienții noștri să ia o decizie atât de importantă pentru viitorul lor.

După 8 ani de activitate în domeniul consultanței financiare, am realizat că cea mai mare satisfacție profesională pentru mine este atunci când eu și compania din care fac parte suntem recomandați cu încredere mai departe.

Ana Maria Huțanu

Rating Broker
4.5/5

Orice problemă are o rezolvare pe care îmi place să o descopăr. Mereu abordez constructiv fiecare provocare și îmi doresc să văd partea plină a paharului, deoarece întotdeauna există o soluție.

Sunt foarte încântată că am oportunitatea de a contribui la cele mai importante decizii din viața clienților noștri. Alături de echipa FideliaCasa mă informez și înțeleg care sunt toate facilitățile pe care le avem la dispoziție, ca să putem face alegerile corecte pentru fiecare client care este în căutarea unui imobil.

Ana Maria Huțanu

Rating Broker
4.5/5

Orice problemă are o rezolvare pe care îmi place să o descopăr. Mereu abordez constructiv fiecare provocare și îmi doresc să văd partea plină a paharului, deoarece întotdeauna există o soluție. 

Sunt foarte încântată că am oportunitatea de a contribui la cele mai importante decizii din viața clienților noștri. Alături de echipa  FideliaCasa mă informez și înțeleg care sunt toate facilitățile pe care le avem la dispoziție, ca să putem face alegerile corecte pentru fiecare client care este în căutarea unui imobil.

Etapele obținerii creditului dorit:

Pasul 1

Consultață financiară profesionistă.

Pasul 2

Suport la alegerea ofertei bancare potrivite.

Pasul 3

Adaptăm produsele bancare pe nevoia cumpărătorului.

Pasul 4

Asigurăm verificarea actelor de proprietate.

Pasul 5

Oferim soluții situațiilor juridice prezente:

Litigii - Moșteniri - Ipoteci - Somații
Pasul 6

Susținem clientul în momentul evaluării.

Pasul 7

Oferim suport din punct de vedere juridic și al procedurilor bancare.

Pasul 8

Întocmim împreună dosarul bancar.

Partenerii noștri

Băncile cu care colaborăm

Ce spun clientii despre Cristina

DOLGU Ursuleanu Stefan
Read More
Foarte multumit
Lazur Alexandru
Read More
Toate serviciile oferite pe partea de creditare (discutiile cu bancile, perioadele cand sa merg la banci, programarile cu notarii, etc) au fost super transparente si totul a mers intr’un ritm rapid.
Copcea Paul Adrian
Read More
Servicii excelente
Previous
Next

Ce spun clientii despre Ana Maria

Farcas Stefan
Read More
Este foarte ok.
Ignat Eusebiu-Gabriel
Read More
Personal, nimic. Am fost foarte multumit.
Dumitru Postolachi
Read More
Echipa de la fidelia Credit au dat dovada de promptitudine, proactivitate și profesionalism, satisfăcând Astel Așteptările.
Dobos Tania
Read More
Totul a decurs foarte rapid, personalul a fost foarte implicat !!!
Cascaval Dumitru
Read More
Felicitări pentru cum ați evoluat! Nu avem competanta pentru astfel de sugestii; numai experenta dv. va v-a ajuta sa progresat. Experienta noastră cu dv.a fost excelenta și va rămânem îndatorați!
Iordache Marina
Read More
Totul a decurs perfect!
Costel Mosnegutu
Read More
Domnișoara ce a preluat dosarul și m-a ajut cu creditul a fost foarte explicita. Vreau sa spun ca a contat foarte mult implicarea ei pentru a ma ajuta!🙏🏻
Onofras Cristina
Read More
Din fericire, colaborarea noastra cu domnisoara Hutanu Ana Maria a fost perfecta, a avut grija sa ne tina la curent si sa ne ofere toate informatiile necesare, a fost proactiva si nu in ultimul rand ne- a impresionat prin atitudinea profesionala. Multumim Ana Maria! P.S. As vrea sa ii multumim si agentului imobiliar Mircea Andrei pentru amabilitate si profesionalism. Big ,big thank you and like for being fluent in English, from Arnaud & Cristina.
Cretu Razvan
Read More
A fost totul transparent, as continua pe aceeasi linie
Nastasa Ana Maria Georgiana
Read More
Ana-Maria este o persoana devotată, implicata, mereu acolo pentru tine. Am avut o experienta foarte frumoasa in ceea ce privește aplicarea pentru un credit, alaturi de Ana-Maria. Ceea ce o descrie cred ca ar fi rapiditatea, seriozitatea, detaliile actualizate punctual si responsabilitatea. Am gasit in Ana-Maria mai mult decat un consultant, am descoperit o persoana frumoasa care m-a ajutat pe tot parcursul perioadei in care am asteptat sa semnez pentru credit! Daca ar fi sa o iau de la inceput, tot pe Ana-Maria as alege-o! Va multumesc!
Previous
Next