De ce-mi place să fiu consultant imobiliar la FideliaCasa?

Cu orice client interacționez, când spun că sunt consultant imobiliar la FideliaCasa, e suficient pentru ca acesta să-mi acorde încredere și să-și dorească să colaboreze cu mine!

Lucrând într-o companie mare, am șansa de a colabora cu o echipă de peste 30 de oameni de vânzări, așadar nu văd cum să nu găsesc oferta potrivită pentru clientul meu cumpărător sau clientul potrivit ofertei pe care o preiau!

Mă încântă faptul că am asistentă personală – nu răspund direct eu la telefon, astfel încât, dacă sunt într-o discuție cu altcineva sau la o vizionare, clientul nou este consiliat și eu primesc pe email informații despre cererea lui. Astfel, când mă eliberez, îl sun!

Mai mult decât atât, dacă uit cumva de unii clienți (pentru că se adună un număr semnificativ și nu pot ține legătura chiar cu toți), am niște colege foarte drăguțe care îi sună și care le propun alte oferte, eu mergând la vizionări planificate de ele!

Am suport juridic, atât eu cât și clienții mei care au nevoie de îndrumare pentru a pregăti documentele necesare vânzării. Suportul este oferit până la semnarea contractului la Notariat.

Clienții care intenționează să achiziționeze prin credit un imobil primesc consiliere financiară gratuită! Și credeți-mă, după ce discută cu una dintre colegele mele(brokeri financiari), vor să cumpere imobilul cu agenția noastră!

Fiind o fire competitivă mi-a plăcut faptul că există multe concursuri(lunare, trimestriale să anuale) care mereu m-au motivat! De asemenea, mă motivează bonusurile crescătoare, în funcție de performanța mea!

Am niște colegi … de milioane! Și asta … dincolo de colaborarea profesională, în cadrul întâlnirilor formale sau informale organizate de companie(team buildinguri, diverse aniversări, sărbătorirea diverselor evenimente ale membrilor echipei, etc.)!

Valorile companiei sunt și valorile mele : Responsabilitate, Încredere, Implicare!

Te aștept să fim colegi! Fă ”UN PAS ÎN VIAȚĂ” și alătură-te echipei noastre!

Aplica acum