Îți oferim mai mult decât un job. Îți oferim o carieră!

Vezi ce job ți se potrivește

Ce job ți se potrivește?

De ce sa fii consultant imobiliar în cadrul companiei FideliaCasa?

Vezi toate pozițiile disponibile în companie.

#happylajob

Părerile colegilor noștri

Ce a insemnat acest job pentru mine? Mi-a aratat ca dincolo de telefonul dat pot gasi persoane cu care pot comunica, mi-am depasit frica de a vorbi in public, cat si la telefon, mi-am dezvoltat limbajul gesturilor, cat si tehnicile de comunicare. Am gasit aici oameni placuti care m-au invatat cum sa vorbesc si sa ma comport cu toate tipurile de persoane.

Veronica MercasPlanificator

Muncă. Un mijloc de a trăi distrându-te şi făcând ceea ce-ţi place. Laşi o urmă luminoasă printre oameni. O amintire. Impresia lăsată e cartea ta de vizită.

Claudia NacuConsilier Imobiliar

Ador să îmi încerc limitele, dar mai ales să le depășesc! E un sentiment grozav să realizez mai mult decât mi-aș fi închipuit vreodată că pot face. Un perfecționist trebuie să aibă răbdare. El clădește, ordonează și îmbunătățește echipa sa până când aceasta atinge performanța.

Loredana AcasandreiOffice Manager, Sediu Alexandru

Prietenie, comunicare, muncă. Cred că aceste trei lucruri descriu cel mai bine FideliaCasa. La început am avut câteva temeri legate de acest job fiind primul meu loc de muncă, dar le-am depășit într-un timp scurt deoarece am avut parte de ajutor și înțelegere din partea colegilor. Am apreciat faptul că mi-au acordat o șansă în ciuda lipsei mele de experiență și au avut răbdarea necesară ca să mă învețe ce înseamnă piața imobiliară și cum funcționează ea.

Andreea BrătuleanuCall Center

Disciplina, ambitie, motivatie si dorinta de evolutie, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite care descriu agentia FideliaCasa.
La inceput imi era frica de esec, imi era frica sa nu gresesc insa am reusit sa trec peste obstacole datorita oamenilor minunati care m-au sprijinit si au avut incredere in mine.
Pentru mine FideliaCasa este acasa.

Irina NechiforPlanificator

Acest job nu este în primul rând despre imobiliare! FideliaCasa este despre găsirea și negocierea celei mai bune soluții într-un timp cât se poate de scurt. Aici muncește în folosul clientului o întreagă echipă tânără și ambițioasă, cu care este o plăcere să colaborezi!

Anastasia CostinPlanificator